Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Apollo (solocornetsectie)
Apollo (trombonesectie)
Artemis
de Deudouwers

Najaarsconcert in Aagtekerke

Brassband Apollo geeft op 17 november 2018 een concert in de Protestantse kerk in Aagtekerke. Ons repertoire is sinds het vorige concert volledig vernieuwd en bevat o.a. '500 Miles', 'Rusalka's Song to the Moon', 'Just a Closer Walk' en 'Canterbury Choral'. Het concert begint om 19.30 uur, de toegang is gratis.

Zomeravondconcert

Woensdag 29 augustus geeft Brassband Apollo haar jaarlijkse zomeravondconcert in de Protestantse Kerk aan de Markt in Domburg. Gedurende de zomermaanden worden op woensdagavond concerten georganiseerd in de kerk, het is inmiddels traditie dat Apollo deze serie concerten afsluit.

Brassband Apollo zal deze avond vlotte en zomerse muziek voor u spelen, bekende en minder bekende nummers, waaronder een aantal solistische. Ook het speciaal voor Apollo gecomponeerde werk “De ring van de Zeemeermin” zal in de kerk ten gehore worden gebracht. De goede akoestiek zal dit nummer nòg beter tot zijn recht laten komen.

Het concert begint om 20.30 uur.

Zomerconcert in Aagtekerke

Maandag 2 juli geven Brassband Apollo en leerlingenorkest Artemis hun jaarlijkse zomerconcert op het Dorpsplein in Aagtekerke.

Van beide orkesten kunt u vlotte en zomerse muziek verwachten; bekende en minder bekende nummers, waaronder een aantal solistische. Ook het speciaal voor Apollo gecomponeerde werk “De ring van de Zeemeermin”, wat tijdens de 2e Midzomernacht in Domburg onlangs in première ging, zal in Aagtekerke ten gehore worden gebracht.

Het concert begint om 19.30 uur, bij slecht weer gaat het concert niet door.

inlogmenu