Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Apollo (solocornetsectie)
Apollo (trombonesectie)
Artemis
de Deudouwers

Jaarlijkse uitvoering

Zaterdag 6 april 2019 geven we onze jaarlijkse uitvoering. Dit jaar zal de uitvoering in het teken staan van de trombone! Apollo treedt dan op met trombonist Jurgen van Oostenbrugge als gastsolist.

Jurgen is momenteel trombonist bij het Zeeuws Orkest en het TY Kamerorkest. Hij speelt regelmatig als remplaçant bij diverse orkesten, zoals de Koninklijke Militaire Kapel "Johan Willem Friso", het Residentie Orkest en de Radio Kamer Filharmonie. Verder speelde Jurgen met het Jeugdorkest Nederland en de Europese Jeugd Brassband. Ook verzorgt hij regelmatig concerten met het Dutch Trombone Ensemble en The New Orpheans. In augustus 2014 werkte Jurgen nog mee aan de grote muziektheater productie O die Zee welke werd opgevoerd bij Fort Rammekens. Naast de werkzaamheden als trombonist is Jurgen ook actief als arrangeur.

Op onze uitvoering zal Jurgen een 4-tal solo werken spelen waarvan enkele begeleid worden door de brassband.

Ook de trombonesectie van Apollo wordt in de schijnwerpers gezet tijdens het spelen van het alom bekende “76 Trombones” . Ook zal 1 van onze trombonisten soleren in “Just a Closer Walk”. En alsof dit nog niet genoeg is wordt u ook nog getrakteerd op een prachtig trombone ensemble bestaande uit minimaal 7 trombones.

De jaarlijkse uitvoering wordt gegeven in de grote zaal van Schuttershof Domburg en begint om 20.00 uur.

inlogmenu