Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Apollo (solocornetsectie)
Apollo (trombonesectie)
Artemis
de Deudouwers

Midzomernacht in Domburg: Muziek vertelt

poster blauw web

23 juni 2018 is de 2e editie van een Midzomernacht in Domburg.

Ook dit jaar is weer gekozen voor een bijzondere combinatie. Hoogtepunt van deze avond is een groot werk dat speciaal voor deze avond is gecomponeerd door Cas Visser, twee studenten van de University College Roosevelt uit Middelburg. Deze compositie voor koperensemble en verteller, is een studieopdracht op basis van het verhaal “De ring van de zeemeermin”, Deze compositie wordt uitgevoerd door Brassband Apollo uit Domburg en Abe de Verteller. Abe de verteller is een professionele verhalenverteller en is in maart 2016 verkozen tot beste entertainer van het jaar tijdens de Fantasy Awards.

Verder zullen optreden Jules Bitter en Rob Bitter. Ook hier een vertelling met begeleiding van muziek, ditmaal het door Jules geschreven verhaal “Neeltje en Zoutbaard”.

Jules heeft ruim 30 jaar ervaring met het spelen van Keltische muziek op whistle en dwarsfluit en is een gewaardeerd sessie-, podium‑, en studiomuzikant. Samen met zijn broer Rob Bitter zorgt hij voor de muzikale omlijsting van het verhaal. Rob speelt de bodhran.

Met Apollo samen zullen zij nog een aantal mooie Keltische traditionals voor u spelen.

Het concert vindt plaats in de tuin van het historische Badhotel te Domburg. Indien het weer dat niet toelaat, wijken we uit naar de PKN kerk op de Markt.

Het concert begint om 21.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk.

inlogmenu